• Home
  • Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze site is eigendom van en wordt beheerd door do-grass.nl. Hebt u vragen over deze voorwaarden of opmerkingen/klachten op of over onze website, dan kunt u ons bereiken via mail naar [email protected] of bel ons op +32 345 788 356.

Eigendom van rechten

Alle rechten, waaronder het auteursrecht, op deze website zijn eigendom van of in licentie bij do-grass.nl. Elk gebruik van deze website of de inhoud ervan, met inbegrip van het kopiëren of opslaan of deze geheel of gedeeltelijk, anders dan voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik is verboden zonder toestemming van do-grass.nl.

Juistheid van de inhoud

do-grass.nl heeft alle zorg bij de voorbereiding van de inhoud van deze website genomen, voornamelijk om ervoor te zorgen dat de vermelde prijzen correct zijn op het moment van publiceren en dat alle producten vrij zijn beschreven. Echter, zullen bestellingen alleen geaccepteerd worden als er geen materiële fouten in de omschrijving van de goederen of hun prijzen zijn vermeld op deze website. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven, tenzij anders vermeld. De opgegeven maten zijn slechts bij benadering. We hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de kleuren van onze producten die op de website verschijnen nauwkeurig zijn gemaakt. De werkelijke kleuren die u ziet zijn echter afhankelijk van uw monitor/beeldscherm, wij kunnen dus niet garanderen dat de weergave van elke kleur van uw monitor nauwkeurig de kleur van het product zal weerspiegelen bij de levering. Voor zover toegestaan door de toegepaste wetgeving, wijst do-grass.nl alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie in elk van de materialen op deze website aan. do-grass.nl is niet aansprakelijk voor enig persoon m.b.t. enig verlies of schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website.

Schade aan uw computer

do-grass.nl spant zich in om ervoor te zorgen dat deze website vrij is van virussen of defecten. Wij kunnen echter niet garanderen dat uw gebruik van deze website of de websites die toegankelijk zijn via onze website geen schade aan uw computer veroorzaken. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur beschikbaar is om de website optimaal te gebruiken. do-grass.nl is niet aansprakelijk voor enige persoon m.b.t. enig verlies of schade die kan ontstaan aan computerapparatuur als gevolg van het gebruik van deze website.

Wachtwoord/ Accountveiligheid

U bent verantwoordelijk voor het geheimhouden van uw wachtwoord en account en alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account. do-grass.nl is niet aansprakelijk voor enig persoon m.b.t. enig verlies of schade die kan ontstaan als gevolg van het niet beschermen van uw wachtwoord of account.

Beschikbaarheid

Alle goederen zijn, afhankelijk van beschikbaarheid, uit leverbaar. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren als de goederen die u besteld heeft niet beschikbaar zouden zijn.

Bestelfouten

U bent in staat om fouten m.b.t. uw bestelling te corrigeren tot op het punt waarop u klikt op ‘bestel’, de laatste pagina van ons bestelproces.Na ontvangst van de betaling wordt het kunstgras op maat gesneden, de afmetingen kunnen op dit moment niet meer gewijzigd worden.

Erkenning en acceptatie van uw bestelling

Indien u uw e-mail adres hebt ingevuld, zullen wij u op de hoogte houden via e-mail. Wij zullen u zo spoedig mogelijk de ontvangst van uw bestelling bevestigen. Onze acceptatie van uw bestelling zal plaatsvinden na de verzending van het bestelde product/ de bestelde producten.

Vertragingen

Af en toe, kan de vervaardiging van uw gras worden uitgesteld. Dit kan om verschillende redenen, zoals importvertragingen of een hoger dan verwachte vraag. We zullen uiteraard alles in het werk stellen om u hieromtrent op de hoogte te houden.

Annulatie van uw bestelling

Na ontvangst van de betaling gaan we meteen aan de slag met uw bestelling, de goederen worden dan vrij snel op maat gesneden. Gezien het hier om maatwerk gaat kunnen we dus niet altijd de wens tot annulatie inwilligen. Om gebruik te maken van dit recht tot verbreking, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen nakijken wat mogelijk is en indien opportuun het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw annulatie terugstorten.

Herroepingsrecht

In het kader van de online verkoop, behoudt u het wettelijke recht om uw bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het respectievelijke bedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. In sommige gevallen kunt u zich niet beroepen op het herroepingssrecht: dit bij bestelling van goederen op maat. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen nakijken wat mogelijk is en indien opportuun het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Links naar andere websites

We hebben op deze website links geplaatst naar andere websites die wij denken dat u kunnen interesseren. Wij hebben echter geen controle over de inhoud ervan. do-grass.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden ten aanzien van het gebruik van deze websites.

Wijzigingen in wettelijke vermeldingen

Wij behouden ons het recht om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen.